Kotia etsivät aikuiset ovat meille syystä tai toisesta palautuneita kasvattejamme, joita tulee takaisin äärimmäisen harvoin. Jalostuskäytöstä eläköityneet steriloidut  koiramme eivät ole myytävänä, vaan jatkavat elämäänsä meillä lemmikkeinä loppuun asti.    

*Menossa koeajalle*
Ratsunummen Kirke-Gisette eli "Kelsi"

1-vuotias leikkaamaton musta narttu

Omistajan ilmoitus: 

"Valitettavasti olemme nyt tilanteessa, jossa Kelsille täytyisi löytää uusi koti. Vika ei ole missään nimessä koirassa.

Kelsi on aktiivinen, iloinen, tottelevainen tyttö, joka rakastaa kantaa tavaroita, tuoda niitä ihmisille ja yleisesti ottaen muutenkin miellyttää ihmistä. Peruskoulutus kunnossa ja osaa rallyn alkeet. Pysyy vapaana, jättää asiat käskystä, ohjattavissa myös kauempaa. Tulee luo jos jänskättää. Ei vedä fleksissä ja valjaissa, mutta saattaa vetää lyhyessä hihnassa ja pannassa. Fleksissä osaa kulkea nätisti yhdellä puolen tietä (välillä joutuu muistuttamaan) poukkoilematta. Muille koirille haukahtelee joskus, mutta ei rähise tai kisko.

Ei ole tottunut lapsiin, mutta pitää yhdestä ihan superpaljon, joten mahdollisesti voi tykätä rauhallisista lapsista tutustumisen jälkeen. Tulee toimeen kaikkien kanssa.

Ei kaupunkikoira (ottaa hieman stressiä vilkkaasta ympäristöstä). Mieluiten omakotitaloon vähän rauhallisemmalle alueelle."

Rakastaa automatkailua. 🙂

Lisätiedot omistajalta :

Sini Korhonen  vaaksi@gmail.com

Kelsi2.jpg