*PENNUT SYNTYNEET 22.5. (5 NARTTUA JA 1 UROS)

2 NARTTUPENTUA SAATTAA OLLA VIELÄ KOTIA VAILLA, KUNHAN NYT NÄKEE MIHIN SUUNTAAN KEHITTYVÄT

Nämä suunnitellut "USA-Suomi" pennut etsivät ensisijaisesti koirakokeneita, näyttelyistä/muista koiraharrasteista kiinnostuneita koteja joilla mahdollisesti olisi intressejä myös mahdolliseen jalostuskäyttöön.

Pentue laitettu alulle ensi kevään juoksusta pakastespermalla joka on jo tuotu USAsta. 

Pentueen sukusiitosaste 5.polvessa 0%

Kaavaillun pentueen isä "Ghost" on tyypiltään erinomainen, vahvaluustoinen ja USAssa näyttelyissä hienosti pärjännyt uros. Ghostin hienosta ja maltillisesta luonteesta kertoo sen toimiminen myös terapiakoirana sairaaloissa (Certified therapy-dog). Ghost emäntineen on myös hiljattain käynyt ja läpäissyt Hope-järjestön "koira-avusteisen kriisi apukoiran" kurssin.

Ghostilla on 2 pentuetta USAssa ja se on jättänyt jälkeläisiinsä vahvasti itseään kahden eri tyyppisen nartun kanssa. 

Tuleva emä "Pomppis" on kookas ja vahva, mutta tiivisrunkoinen narttu ja sen vähän mitä se on ehtinyt näyttelyissä kiertää, on pärjännyt varsin hyvin. Pomppis on meidän K-pentujen äiti ja se on ollut erinomainen emänarttu pennuilleen, supersynnyttäjä ja hoivaaja.
Arjessa Pomppis on reipas ja rohkea, jopa vähän liikaakin itsevarmuutta omaava (ei oikein osaa pelätä mitään). Luonnetestissä +118 p ja laukausvarma. 

ratsunummen55.jpg*Pennut luovutetaan aikaisintaan 8-viikon ikäisinä, eläinlääkärin tarkastamina, Suomen Kennelliittoon rekisteröityinä, tunnistusmerkittyinä (mikrosiru) ja asianmukaisesti madotettuina. *Emme myy pentuja osamaksulla, emme myy tai varaa pentuja sähköpostitse vaan haluamme tavata pennun tulevan koko perheen ennen alustavaakaan varauspäätöstä. 

*Kun tiedustelet meiltä pentua, kerrothan hieman perheestäsi, koirakokemuksestasi ja tavoitteista koiran kanssa. Luethan myös rotuinfon!

Pennun hinta on 1500 e (+150 e pennuista jotka lähtevät ulkomaille ja tarvitsevat rokotukset + EU-passin)

----

*Puppies are able to move their new homes at age 8 weeks. Puppies will be registrated to SKL-FKK, will be checked by the veterinarian, they are microchipped and has been wormed 3 times.

*We do not sell puppies with part exchange. Before initial reservation we want to meet possible puppubuyer's whole family!     

*When You ask the puppy from us, please tell little about Your family, Your experience with dogs and Your ambitions with the dog. 

Puppy price is 1500 e (+ 150 e vaccinations & EU-passport if puppy goes to abroads)


*HUOM!  Ratsunummen pennuilta ei poisteta kannuksia, koska toimenpide on kielletty Suomessa! /Ratsunummen puppies dewclaws will not be removed, because the operation is not allowed in Finland!