Yhteystiedot / Contact

AIKUISTEN YHTEYDENOTOT SÄHKÖPOSTITSE

HUOM! Ennen kun kysyt meiltä pentua, luethan rotuinfon ja pennut-sivun loppuun asti.

Kaikkien aikaa säästääksesi kerro myös hieman itsestäsi, perheestäsi, toiveistasi koiran suhteen ja olosuhteista/asumismuodosta mihin pentua olet hankkimassa, kiitos.

Kasvatushan on meille vain harrastus mitä tehdään kaiken muun ohella omissa kodeissamme, joten jo sen ensikyselyn perusteella on pakko tehdä karsintaa siitä keitä ehdimme tavata kun aika ei vaan riitä kaikkeen.
Se että on kennelnimi, ei tarkoita mitään  "eläintarha- tai valintamyymälätyyppistä" systeemiä minne voi vaan tulla silloin kun teille sattuu sopimaan... 

Huomioithan myös sen, että kasvattajalla on oikeus (ja velvollisuus) valita pennuilleen sopivimmaksi katsomansa kodit. Se että vapaita pentuja sattuu olemaan, ei suinkaan tarkoita sitä että kuka tahansa voi sellaisen meiltä saada. 

*Onks pentui, paljon maksaa"-tyyppisiin kyselyihin emme vastaa enää lainkaan!!! (hintatieto löytyy Pennut-sivulta, jos viitsii lukea loppuun asti).

* Emme myy pentuja osamaksulla.

* Emme myy/varaa pentuja pelkästään puhelimitse tai sähköpostilla.

* Ennen alustavaakaan varausta haluamme tavata tulevan pennunottajan koko perheen. Haluamme että olette tutustuneet rotuun elävässä elämässä ja aikuisiin koiriimme, että realiteetit rodun haukkuherkkyyden, aktiivisuuden ja liikunnan/työnteon tarpeen ja rodun ehdottomasti tarvitsevan johdonmukaisen tapakasvatuksen, sekä rauhoittumisen taidon suhteen ovat varmasti selvillä ennen pennun tuloa.

BUHUND EI OLE IDEAALI KAUPUNKI/KERROSTALOKOIRA TAI PELKÄSTÄÄN SOHVAPERUNAKSI! EI MYÖSKÄÄN LASTEN KÄSIIN.

Anne Pesari-Laine (Nurmijärvi)

Anne Konttinen (Tuusula)

e-mail: ratsunummen.kennel@gmail.com